Uitgelichte afbeelding, Sneakpreview, Interieur, Lifestyle, Hannover, Polo and Love

Sneakpreview in ons nieuwe huis

Ons huis in Hannover

In augustus zijn we een week voor de verhuizing naar Hannover gereden om het één en ander te regelen. Onder anderen hoopten wij ons huis te kunnen zien, want dat was toen nog één grote verassing. Waar wij op hoopten kwam uit, we mochten in ons huis gaan kijken! En dat niet alleen… We kregen twee appartementen te zien en mochten kiezen waar wij graag willen wonen. Wat een luxe! Beide appartementen zagen er tip top uit. Dan is kiezen nog best lastig! In een paar minuten tijd beslis je waar je de komende twee jaren gaat wonen! Bizar… Na even twijfelen wisten we het zeker. Het eerste appartement sprak ons het meeste aan. We maakten onze keuze en kregen de sleutels mee.

De verhuizing is achter de rug en alles heeft een plekje gekregen. Natuurlijk is het nog niet af en moet er nog het één en ander gebeuren, maar ondanks dat voelt het vanaf dag één als een thuis. Het is een heel licht en ruim appartement, bestaande uit (bijna) één grote ruimte, opgedeeld in verschillende hoeken. De pilaren in de kamer geven afscheiding en stralen kracht uit. De houten vloer zorgt voor een warme uitstraling en alles bij elkaar maakt het een fijne woonomgeving. De foto’s geven een beeld van het appartement, maar laten ook nog wat te raden over : )! Ik kan niet wachten om dit huis gezellig in de kerst- en feestdagen sferen te brengen! De mooiste tijd van het jaar ♡

Advertenties

9 gedachtes over “Sneakpreview in ons nieuwe huis

  1. Janna zegt:

    Hoi Femke! Wat een leuke blog heb je :) Jullie (verhuis)avonturen klinken zo gaaf. Hé, ik zag dat je me volgde op WordPress, bedankt! Helaas gebruik ik mijn WordPresswebsite niet meer en ik heb ik nu een eigen domein. Als je het leuk vindt, kan je me daar via Bloglovin’ volgen. Dan krijg je wel updates haha ;) Ik ga jou zeker ook volgen!

    Liefs, Janna
    http://www.jannakamphof.nl

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s